Fa schimb de licente acum si ECONOMISESTE PANA LA 30% la aplicatiile Autodesk eligibile1

Contacteaza-ti Partenerul Autodesk

Obtine ultima versiune software la pret redus oferind o licenta la schimb

  • Ofera la schimb o licenta perpetua veche si economiseste pana 30% la achizitionarea unui abonament nou pe 3 ani pentru orice produs eligibil Autodesk
  • Printre produsele eligibile se numara AutoCAD®, Revit®, Inventor®, 3ds Max® si noile noastre Industry Collections
  • Diversifica si raspunde nevoilor: noile abonamente nu trebuie sa fie pentru acelasi produs pe care l-ai dat la schimb

Ai nevoie de mai multe detalii? Click aici

Daca te intereseaza oferta, te rugam sa iti contactezi Partenerul Autodesk:

Parteneri Autodesk ‘Platinum’

Parteneri Autodesk ‘Gold’

Parteneri Autodesk ‘Silver’

Parteneri Autodesk ‘Bronze’

Ai intrebari?

Cum beneficiez de aceasta oferta?

Pentru a participa, pur si simplu ofera la schimb o licenta perpetua veche eligibila si achizitioneaza un abonament pe 3 ani, pentru orice produs sau colectie eligibila doresti, prin intermediul Partenerului tau Autodesk participant la promotie.

Odata ce dai la schimb licenta perpetua veche, esti de acord cu incetarea utilizarii acesteia.

Ce produse se califica pentru aceasta promotie?

In momentul in care dai la schimb o licenta perpetua eligibila, ai acces la reducerea promotionala la abonamentele pentru majoritatea produselor Autodesk, inclusiv la Industry Collections.

Nu este obligatoriu sa achizitionezi abonament nou pentru acelasi produs pe care il dai la schimb. De exemplu, poti da la schimb o licenta perpetua veche, eligibila, de Autodesk AutoCAD si sa achizitionezi un abonament pentru Autodesk AEC Industry Collection la pretul promotional.

Vezi detaliile ofertei si lista produselor eligibile aici.

Pentru detalii despre produsele Autodesk, acceseaza http://www.autodesk.com/products

Licentele perpetue vechi pentru produsele din gama LT pot fi date la schimb doar in vederea achizitionarii exclusiv a abonamentelor pentru produsele din gama LT.

Trebuie sa fiu conectat la internet pentru a imi putea utiliza noul abonament?

Conectarea la internet este necesara pentru accesarea produselor, a serviciilor cloud si a uneltelor administrative in Autodesk Account. Pentru utilizarea abonamentelor pentru aplicatiile software de tip desktop, clientii trebuie sa fie conectati la internet prima data cand acceseaza aplicatia, si cel putin o data la 30 de zile, in vederea continuarii accesului.

Ce imi ofera in plus abonamentul, in comparatie cu licenta mea perpetua veche?

In plus fata de accesul la cele mai recente versiuni, beneficiezi de2:

  • Suport tehnic
  • Drepturi de utilizare ale versiunilor mai vechi
  • Drepturi de utilizare de acasa (Home Use)
  • Drepturi de utilizare in timpul calatoriilor in afara tarii (Global Travel)
Toate fisierele si proiectele mele vor merge automat in “cloud”?

Poti salva local, pe hard drive-ul personal (sau oriunde doresti sa le salvezi), toate fisierele si proiectele create cu aplicatia Autodesk pentru care ai abonament. Vei dispune de toate datele salvate local, chiar si daca decizi sa renunti la abonament.

Voi fi nevoit sa fac update la software tot timpul?

Poti accesa cea mai recenta versiune a aplicatiei tale si cele mai noi update-uri, dar tu decizi daca si cand faci update. In calitate de abonat, poti accesa inclusiv cateva versiuni anterioare ale aplicatiei tale. Pentru detalii, acceseaza Autodesk Subscription Previous Version Rights Eligibility.

Pot utiliza aplicatia software de acasa sau in timpul calatoriilor?

Da, iti poti accesa aplicatia software de pe computerul personal de acasa si atunci cand calatoresti in afara tarii. Nu este necesar sa completezi nici un formular sau sa urmezi vreun procedeu pentru a dispune de acest beneficiu.

1 Pana la 30% reducere din Pretul de Vanzare Recomandat Autodesk (PVR) la achizitionarea abonamentelor Autodesk cu valabilitate 3 ani si oferirea la schimb a unui numar echivalent de licente perpetue vechi (versiunea R14/1998 – 2016) si/sau licente perpetue 2017 care nu au atasat un plan de mentenanta activ. Clientul este de acord sa opreasca utilizarea licentelor vechi oferite la schimb.

AUTODESK ISI REZERVA DREPTUL DE A ANULA, SUSPENDA SAU MODIFICA PARTE DIN SAU INTREAGA PROMOTIE IN ORICE MOMENT, FARA NOTIFICARE, DIN ORICE MOTIV, LA DISCRETIA SA. PRETURILE PRODUSELOR AUTODESK SE POT MODIFICA.

Oferta este valabila in perioada 7 Februarie – 21 Aprilie 2017 in toate tarile, cu exceptia Peninsula Crimeea Ucraina, Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan si Siria, si nu poate fi combinata cu alte promotii. Licentele educationale, inclusiv cele noi, upgrade-urile si migrarile, si transferurile “education-to-commercial”, nu se califica. Promotia nu este valida pentru licentele achizitionate prin intermediul Autodesk Employee Purchase Program.

Oferta este disponibila prin intermediul retelei de Parteneri Autorizati participanti si a magazinelor online ale acestora. Preturile practicate de Partenerii Autodesk pot varia. Contactati-va Partenerul Autodesk pentru mai multe detalii. Pentru listele complete cu produsele eligibile, detaliile si restrictiile campaniei, accesati www.autodeskromania.ro/conditiipromo.

2 Toate beneficiile abonamentelor pot sa nu fie disponibile pentru toate produsele sau serviciile in toate limbile si/sau zonele geografice. Planurile de abonamente fac subiectul Autodesk subscription terms and conditions si/sau Autodesk Terms of Service.

Autodesk, the Autodesk logo, 3ds Max, Revit, Inventor and AutoCAD are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2017 Autodesk, Inc. All rights reserved.