Ultima sansa de a achizitiona licente perpetue Autodesk Suites

Nu astepta – Cumpara licente perpetue aditionale Autodesk Suites inainte de 31 Iulie 2016

Stiai?

  • Poti continua sa iti utilizezi licentele perpetue cat timp vei dori.
  • Vei primi actualizari de produs impreuna cu beneficii** aditionale, precum suport tehnic, drepturi de utilizare la nivel global sau dreptul de a utiliza versiuni anterioare ale produsului, atata timp cat licenta are atasat un plan Maintenance.
  • Poti simplifica procesul de administrare a aplicatiilor software prin adaugarea de licente perpetue noi la contractul Maintenance deja existent.

In timp ce intrerupem vanzarea de licente perpetue noi, vom continua sa colaboram cu tine pentru a face tranzitia catre optiunile de abonamente cat mai usoara posibil.

Contacteaza-ti Partenerul Autorizat Autodesk pentru a te ajuta sa desoperi care optiune se potriveste cel mai bine afacerii tale.

Hai sa discutam despre asta:

*Camp obligatoriu.
Da
Nu
SUNT DE ACORD CU UTILIZAREA DATELOR MELE PERSONALE CONFORM CU DESCRIEREA IN ACORDUL DE CONFIDENTIALITATE AUTODEK (CE POATE INCLUDE TRANSFERUL INFORMATIILOR MELE IN ALTE TARI IN CARE AUTODESK OPEREAZA).

Licentele perpetue pentru majoritatea pachetelor
Autodesk Design & Creation Suites
mai sunt la vanzare doar pana pe 31 Iulie 2016.

Descarca infografic pentru a afla mai multe despre produsele tale

Pentru mai multe informatii cu privire la modificarile pe care Autodesk le implementeaza, viziteaza pagina web Modificari licente perpetue.