Ce este nou - Autodesk Inventor 2016
AUTODESK INVENTOR 2016 VINE CU FUNCTIONALITATI NOI, INCREDIBILE

Disponibil din 30 octombrie pentru clientii Inventor cu abonament Autodesk Subscription

Noi capacitati surprinzatoare aduse tehnologiei de generare a formelor pieselor – Shape Generator. Compatibilitate BulletProof. Integrare PCB rapida - circuit imprimat. Acestea sunt doar cateva dintre imbunatatirile pe care le-am adus programului  Autodesk® Inventor® pentru va ajuta sa inovati, sa colaborati, sa proiectati si sa realizati produse extraordinare. Aceste functionalitati sunt disponibile doar pentru clientii cu abonament Autodesk Subscription, atasat aplicatiei.

Webinarii Autodesk Inventor 2016

Inregistrati-va >

Fara costuri suplimentare

Testati programul Inventor

Descarcati acum >

Gratuit pentru 30 de zile

Evenimente locale

Mai mult decat parametri

Este timpul sa spunem „la revedere” presupunerilor si metodelor de lucru complicate. Va facem cunostinta cu noua tehnologie Shape Generator, o noua abordare pentru crearea formelor optime ale pieselor, avand la baza conditii reale determinate – si disponibila ca parte a abonamentului Autodesk Subscription pentru Product Design Suite.

Ce este nou: Shape Generator

Pastrati datele asociative, indiferent de sursa lor

Tocmai ati primit un fisier creat in alt sistem CAD? Nu este nici o problema. Pur si simplu deschideti fisierul in modulul de ansamblu al programului Inventor si puteti incepe imediat sa desenati. Nu este necesara nici o transformare, nici o modificare a geometriei, nici o reasociere a fisierelor – totul este asociativ. Astfel, nu trebuie sa pierdeti timp sa rearanjati desenul - sau planurile pentru weekend - din cauza necesitatii modificarii modelelor.

Ce este nou: AnyCAD

Ce este nou: DWG Underlay

Diferentiati-va prin stilul inovator

Desigur inca faceti editare parametrica si directa. Insa noi am imbunatatit inclusiv tehnologia T-Splines™ pentru a o face chiar mai intuitiva si mai usor de utilizat. Creati suprafete libere netede (G2 continue), etanse si precise geometric - iar apoi combinati-le cu puternicul flux de lucru hibrid din Inventor.

Ce este nou: Freeform

Aduceti impreuna PCB si datele mecanice aproape instantaneu

Cu noile optiuni de import IDF, este mai usor ca niciodata sa sincronizati placa de circuit imprimat (PCB) cu desenele mecanice. Datele IDF se asociaza automat cu bibliotecile de componente 3D imediat dupa import. Forma placii de circuit se combina cu desenul mecanic la nivelul corect de detaliu. Astfel, intregul proces se accelereaza prin eliminarea datelor care nu sunt necesare.

Ce este nou: Electro – mecanic

Analiza conceptuala integrata a proiectelor

Eliminati incercarile din fluxul dvs. de lucru. Uitati de dezvoltarea conceptelor mecanice pe hartie, doar pentru a le recrea in sistemul CAD. Acum puteti crea si arata rapid sistemele mecanice, indiferent daca sunteti pe teren sau la birou, cu ajutorul modulelor Autodesk® ForceEffect™ si Autodesk® ForceEffect™ Motion. De pe dispozitivul dvs. mobil sau desktop, veti putea dezvolta analize conceptuale ale  sistemelor mecanice statice si cinematice, fapt ce poate face dezvoltarea sistemelor, de la inceput pana la sfarsitul procesului, mult mai usoara. 

Ce este nou: ForceEffect

Timp mai scurt, cu o multitudine de noi imbunatatiri

Anul acesta am implementat cateva dintre ideiile de top din Inventor IdeaStation, idei propuse de utilizatori ca si dumneavoasta. Ca de exemplu  - fluxuri de lucru, ce ajuta la cresterea productivitatii in crearea pieselor, dar si metode simplificate de a lucra cu modelele din ansamblu. Si totul incepe cu noua pagina MyHome pentru un mod mai simplu si mai rapid de abordare a muncii dvs.

Ce este nou: Modelarea Ansamblului

Ce este nou: Modelarea Piesei

Ce este nou: MyHome

Fiti printre primii utilizatori ale celor mai recente functionalitati

Atunci cand alegeti abonamentul Desktop Subscription obtineti acces la cele mai recente functionalitati ale aplicatiei, imediat ce acestea devin disponibile.
In plus, beneficiati de:

  • Cost / timp de utilizare si o varietate de termene si bugete din care puteti alege
  • Mai multa flexibilitate a bugetului
  • Riscuri financiare minime, daca doriti sa testati un program nou si noi modalitati de lucru
  • Actualizari stabile si progresive, dar si capacitati mai bune de administrare

Webinarii Autodesk Inventor 2016

Inregistrati-va

Fara costuri suplimentare