Webinarii Autodesk in Romania

Webinarii proiectare in infrastructura

Webinar - Autodesk Vehicle Tracking

25 Mai 2018, ora 10.00

Autodesk Vehicle Tracking este un instrument foarte necesar si usor de utilizat la crearea analizei traseului parcurs si poate fi folosit din primul moment. Cu toate acestea, fiecare tip de software are locurile sale ascunse ce necesita sa fie descoperite.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla care sunt beneficiile pe care vi le poate oferi solutia Autodesk Vehicle Tracking si cum se incadreaza aceasta in colectia de solutii software Autodesk Architecture, Engineering and Construction Collection.

Webinarii proiectare mecanica

Webinar - Modelul 3D al fabricii

24 Aprilie 2018, ora 10.00 - FINALIZAT

Modelul digital complet al fabricii permite furnizorilor sa reduca in avans eventualele probleme ce pot aparea in procesul de fabricatie sau de punere in functiune, prevenind astfel necesitatea efectuarii de modificari costisitoare direct pe santier, intarzierile si nemultumirea clientilor.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum beneficiaza furnizorii de tehnologie de functionalitatile solutiei Autodesk, acestia avand posibilitatea de a crea si evalua un model 3D detaliat pentru a identifica potentialele riscuri si de a le elimina. Astfel, proiectele sunt la nivelul de calitate dorit, se incadreaza in buget si sunt finalizate la timp.

Webinarii proiectare in arhitectura

Webinar - Cum sa treci de la CAD 2D la adevaratul BIM

17 Aprilie 2018, ora 10.00 - FINALIZAT

Aplicatia Autodesk Revit poate fi folosita pentru a crea un model bogat in date BIM utilizand un document traditional 2D.

Inregistreaza-te si participa la acest webinar pentru a afla cum poti crea un model BIM in Revit importand diferite formate de fisiere.

Formatele traditionale bidimensionale (2D) CAD, cum ar fi fisierele DWG, DXF si DGN, pot fi importate in Revit si pot fi folosite ca baza sau substrat pentru modelare. Revit nu va crea sau recrea automat un model BIM "cu un singur click", dar setul sau de instrumente intuitive si usor de utilizat face procesul simplu si rapid. Fisierele CAD 2D pot fi utilizate ca baza pentru modelare atat in fisierele de proiect, cat si in sabloane.

Exista o lunga lista de beneficii ale BIM inclusiv pentru investitori si celelalte parti interesate din arhitectura, inginerie, industria constructiilor si ingineria civila - colaborare si comunicare mai eficienta, controlul costurilor, productivitatea, reducerea erorilor de proiect si intelegerea mai usoara a proiectului sunt doar cateva dintre ele.

Webinar - Avanseaza de la 2D la BIM cu Autodesk AEC Collection

13 Decembrie 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

In cadrul acestui webinar ti se va prezenta fluxul de lucru fluent de care beneficiaza produsele software principale cuprinse in Autodesk AEC Collection, pachet de solutii software specializate si dedicate proiectarii din arhitectura, inginerie si constructii.

Inregistreaza-te si participa la acest webinar pentru a obtine o viziune asupra proiectarii conceptuale pornind din Formit, aplicatie ce suporta o interoperabilitate extinsa cu Revit, trecand prin Dynamo si ajungand la Navisworks si Revit Live.

 • Proiectare conceptuala cu aplicatiile Formit si Dynamo;
 • Analiza timpurie cu Formit, Dynamo si Revit;
 • Proiectare detaliata cu Revit;
 • Coordonare proiect cu Navisworks;
 • Vizualizare cu Revit Live.

Webinar - Avanseaza de la 2D la BIM

12 Iulie 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Avansarea de la platforma de proiectare de baza AutoCAD la modelarea 3D nu este dificila, asa cum ti-ai putea imagina. Tehnologia Revit este o unealta intuitiva si are o multime de similaritati cu AutoCAD, insa iti ofera posibilitatea de a crea modele parametrice 3D BIM.

Vei invata cum sa creezi vizualuri atragatoare folosind serviciile cloud, cum sa utilizezi modelul in diverse etape ale proiectlui pentru coordonare si cum sa comunici cu echipa de lucru aflata pe santier.

Te invitam sa participi la acest webinar pentru a afla cum poti transforma cu usurinta desene 2D in modele parametrice 3D cu solutiile Autodesk.

 • Modelare 3D facila
 • Detaliere si documentare
 • Vizualizare
 • Coordonarea intre echipe de lucru cu specializari diverse
 • Comunicarea cu cu echipa de lucru aflata pe santier

Webinar - Reabilitare drumuri – mai rapid si mai usor ca niciodata

15 Martie 2018, ora 10.00 - FINALIZAT

Reabilitarea drumurilor poate fi o munca obositoare si consumatoare de timp. Autodesk a introdus noi functionalitati in aplicatia Civil 3D pentru a face aceasta sarcina mai usoara ca oricand.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a vedea cum puteti lucra cu date cadastrale clasice, precum si cu nori de puncte. Noua functionalitate de raportare ajuta la identificarea locului in care proiectul nu indeplineste criteriile de proiectare definite si utilizatorul poate reactiona imediat. Veti invata, de asemenea, cum sa faceti fata constrangerilor si conditiilor complexe de lucru si cum sa produceti livrabile profesionale. p>

In plus, veti afla cum puteti anticipa fluxul de trafic in zonele de vecinatate in perioada inchiderii drumului.

Webinar - Dynamo Add-In pentru Revit

24 Mai 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Creste productivitatea Revit cu Dynamo, add-in gratuit de programare vizuala pentru Revit ce extinde si imbunatateste functionalitatile standard ale acestuia.

Cu Dynamo, poti genera forme complexe, poti edita date BIM direct in cadrul modelului sau poti automatiza unele dintre taskurile repetitive standard.

In cadrul acestui webinar vei invata cum sa:

 • Asociezi (link) modelul Revit cu un fisier Excel
 • Renumeri elemente 3D in Revit
 • Controlezi parametri multipli ai familiilor de componente din Revit

Webinar - Avanseaza de la 2D la BIM

3 Martie 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Tehnologia BIM ofera posibilitatea explorarii proiectului cladirii inainte ca aceasta sa fie construita. Trecerea de la platforma de desenare AutoCAD la modelarea 3D nu este atat de grea cum ar putea parea.

Tehnologia Revit este un instrument intuitiv si are o mulțime de asemanari cu AutoCAD, insa iti permite sa creezi modelul parametric 3D BIM adaugand acestuia multe alte posibilitati. Vei afla cum poti crea modele si livrabile de desene, cum sa colaborezi in cadrul unui proiect, cum sa vizualizezi si sa iti prezinti intentia de proiect, sa creezi detalieri si altele.

Te invitam sa participi la acest webinar pentru a afla cum poti transforma cu usurinta desene 2D in modele 3D parametrice.

 • Introducere in tehnologia BIM
 • Modelare 3D facila
 • Prezentare proiect
 • Detaliere si documentatie
 • Colaborare
 • Intrebari & Raspunsuri

Webinar - "Project Collaboration" cu BIM 360

17 Octombrie 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Colaborarea este parte importanta din BIM (Building Information Modeling). Datele si informatiile trebuie sa fie distribuite cu usurinta intre membrii echipei de proiectare.

Te invitam invitam sa participi la acest webinar pentru a afla cum serviciile cloud Autodesk BIM 360 pot simplifica procesul de comunicare in cadrul proiectelor de arhitectura si constructii. Datele pot fi utilizate ulterior pentru comunicarea cu echipa de constructie de pe santier. Toate elementele comunicarii, inclusiv marcajele, problemele si RFI-urile, sunt stocate impreuna cu documentele de proiect.

 • De ce colaborarea transparenta si corecta este importanta pentru orice proiect si cum te poate ajuta Autodesk
 • Cum poti comunica utilizand date 2D
 • Cum poti comunica utilizand modele 3D
 • Cum sa incluzi si sa utilizezi informatiile provenite de pe santier

Webinar BIM 360 Team - Colaborare

9 Decembrie 2016, ora 10.00 - FINALIZAT

Prezentarea online (Webinarul) se va concentra pe platforma de colaborare Autodesk BIM 360 Team, platforma de proiectare dezvoltata de Autodesk ce permite proiectantilor, inginerilor si celorlalte echipe de lucru sa acceseze datele unui proiect in cadrul unei platforme centralizate, pentru a putea colabora in mod eficient.

BIM 360 Team cuprinde o structura a proiectului, ofera optiuni de impartasire ale fisierelor si de vizualizare ale acestora, si un calendar al evolutiei proiectului, conceput pe nivele.

Webinar Revit LT Suite

24 Mai 2016, ora 12.00 - FINALIZAT

Primul tau proiect BIM cu Revit LT

Vino sa exploram pana unde te poate duce o solutie BIM accesibila. Sa vedem cum se creaza o documentatie completa, planuri, extrase de materiale, vizualizari convingatoare in cloud si cum se comunica in cloud ideile noi pe care le ai pentru proiectul tau.
 • Modelul Revit - centru de date 
 • Crearea documentatiei 
 • Randare in cloud: imagini clasice statice sau panorame interactive 
 • Comunicare si revizuiri in A360 Team

Webinarii proiectare in infrastructura

Webinar - Colaborarea in proiectele de Infrastructura

22 Martie 2018, ora 10.00 - FINALIZAT

Coordonarea unui proiect extins de Infrastructura poate reprezenta o sarcina foarte dificila.

Va invitam sa participati la acest webinar pentru a afla cum puteti agrega cu usurinta surse de date intr-un singur model 3D omogen, model ce poate fi utilizat pentru colaborare si coordonarea si vizualizarea proiectului in diferite stadii de lucru ale acestuia.

Comunicarea se poate realiza atat la nivel intern cat si extern, sau se poate utiliza in cadrul sedintelor publice.

Serviciile cloud sunt extrem de utile in vederea partajarii modelului sau stocarii markup-urilor, a problemelor sau a RFI-urilor.

Webinar - Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

5 Decembrie 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Inregistreaza-te si participa la acest webinar pentru a obtine informatii cu privire la fluxul de lucru din cadrul proiectelor de infrastructura si modul in care aplicatiile Autodesk te pot ajuta in dezvoltarea acestora.

Pentru inceput iti vor fi prezentate etapa de procesare a datelor de expertiza si scanarea, atat cea de tip clasic, cat si cea cu laser.

Vei afla, de asemenea, cum poti realiza cu usurinta proiectare conceptuala, etapa initiala in proiectarea detaliata.

Urmeaza prezentarea modului in care proiectul detaliat poate fi vizualizat in contextul actual si, in final, vei invata cum sa colaborezi cu ceilalti participanti din cadrul proiectului.

 • Proiectare conceptuala si analiza;
 • Proiectare detaliata;
 • Vizualizare;
 • Coordonare proiect.

Webinar - Reabilitare drumuri - mai simplu cu Autodesk

18 Iulie 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Reabilitarea drumurilor poate fi o munca obositoare si consumatoare de timp. Autodesk iti ofera solutii care simplifica si accelereaza semnificativ acest proces.

Te invitam sa participi la acest webinar pentru a afla cum poti lucra cu date cadastrale clasice dar si cu nori de puncte, cum sa faci fata constrangerilor si conditiilor complexe de lucru si cum sa produci livrabile profesionale.

De asemenea, vei invata cum sa anticipezi fluxul traficului in timpul reabilitarii drumurilor urbane.

 • Procesarea masuratorilor
 • Constrangeri in proiectare
 • Analiza rezultatelor – volum, debit de apa, etc.
 • Livrabile - documentatie
 • Analiza traficului

Webinar - Proiectarea podurilor cu aplicatiile Autodesk

10 Mai 2017, ora 10.00 - FINALIZAT

Proiectarea podurilor este un proces complex ce necesita implicarea profesionistilor din diferite industrii. In prezent, cea mai mare parte a activitatii de proiectare se realizeaza in 2D, metoda care nu este foarte eficienta.

Portofoliul de produse Autodesk oferta utilizatorilor posibilitatea de a crea modele 3D dinamice de poduri ce au la baza date provenite de la proiectantul de infrastructura/drumuri.

Te invitam sa participi la acest webinar pentru a obtine informatii despre modul in care aplicatiile Autodesk de proiectare profesionala te pot ajuta sa creezi date de proiect si sa le partajezi intre specialisti in proiectare din industrii multiple.

 • Proiectare conceptuala de drumuri si poduri
 • Livrabile pentru modelare + desenare detaliata poduri
 • Livrabile pentru modelare + desenare ranforsare
 • Coordonare si Simulare
 • Colaborare – partajare proiect
 • Intrebari & Raspunsuri

Webinar AutoCAD Civil 3D

24 Mai 2016, ora 11.00 - FINALIZAT

Instrumentele potrivite pentru proiectarea de infrastructura

Esti satul de sarcini manuale, repetitive si consumatoare de timp pe care le ai de indeplinit de fiecare data in realizarea unui proiect? Vino sa vezi cum iti poti automatiza munca si cum poti petrece mai mult timp in proiectarea propriu-zisa si nu in realizarea de schite plictisitoare.
 • Date existente de conditionare 
 • Modelare dinamica 3D 
 • Analiza proiectului 
 • Crearea automata de desene

Webinar BIM pentru INFRASTRUCTURA

29 Septembrie 2016, ora 10.00 - FINALIZAT

Modelarea informationala a constructiei (BIM) in proiectarea de infrastructura

Webinarul se va concentra pe portofoliul de produse Autodesk BIM pentru Infrastructura.

Veti vedea cum solutiile Autodesk sprijina procesul de modelare informationala a constructiei (BIM) in domeniul de proiectare a infrastructurii si modul in care dvs. si clientii dvs. pot beneficia de flux de date cursiv, fara intreruperi, pornind inca din etapa de conceptualizare a proiectului, trecand prin detaliere si vizualizare, si ajungand pana la etapa finala, de constructie.

Webinarii proiectare mecanica

Webinar Fusion 360

24 Mai 2016, ora 10.00 - FINALIZAT

Procesul de dezvoltare a produselor s-a schimbat. Ia-ti solutia potrivita - Fusion 360.

Fusion 360 este prima solutie 3D CAD, CAM si CAE de acest fel. Conecteaza tot procesul de dezvoltare de produs intr-o singura platforma cloud.
 • Proiectare
 • Simulare
 • CAM
 • Colaborare si management